Platouri

 

Specialitatile bucatarului sef




Platoul Gurmandului 1500 g

3 mici, carnaciori proaspeti, ceafa porc, aripioare picante, 2 pulpe de pui, cartofi prajiti, salata de varza, muraturi, mustar, sos de ardei
75,5 LEI

Platou cu fructe de mare 800 g

creveti la gratar, calamar pane, surimi pane, hamsii prajite, carnaciori de peste, creveti in cuib de cartof, sos de ardei
85,5 LEI

Platou cald + vinul casei 0.5L (alb/rosu) 1000 g

creveti la gratar, calamar pane, surimi pane, hamsii prajite, carnaciori de peste, creveti in cuib de cartof, sos de ardei
85,5 LEI

Platoul Macelarului + vinul casei 0.5L 1000 g

frigarui porc, carnati oltenesti, pui la ceaun, pastrama de oaie, ciuperci, mamaliguta, varza, muraturi + vinul casei sau 2 beri draft la 0.25L
70 LEI